דלורית אפויה בקינמון - מתכון של חצי שירה

  • time 45 דקות
  • difficulty קל
  • serving 2 מנות
 
  • קלוריות
    45.6
  • חלבון
    1
  • פחמימות
    11.8
  • שומנים
    0.1
  • נתרן
    0

מצרכים

  • 1 דלורית קלופה ופרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • אבקת סוכרזית לפי הטעם
  • קינמון לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה
  2. מרססים מעל מעט ספריי שמן
  3. מפזרים כפית אבקת סוכרזית על הנייר
  4. מניחים על האבקה את פרוסות הדלורית
  5. מעליהן שמים קינמון ושוב אבקת סוכרזית לפי הטעם
  6. מרססים שוב את פרוסות הדלורית בספריי שמן
  7. אופים בחום בינוני עד שהדלורית רכה
  8. שמים על חום גבוה לכמה דקות עד להשחמה
  9. אפשר לשמור בכלי אטום במקרר 3-4 ימים ולחמם במיקרו לפני ההגשה
  10. נסו את זה חם עם כדור גלידת וניל דיאט

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר