פשטידת ברוקולי וקוטג' - מתכון חצי שירה

  • time 45 דקות
  • difficulty קל
  • serving 8 מנות
 
  • קלוריות
    101.9
  • חלבון
    6.6
  • פחמימות
    13
  • שומנים
    2.9
  • נתרן
    0.1

מצרכים

  • שקית ברוקולי קפוא (שטוף וקצוץ גס)
  • 2 בצלים גדולים מגורדים מטוגנים בתרסיס שמן
  • 2 ביצים
  • גביע קוטג` 3%
  • 3 כפות פירורי לחם
  • צרור שמיר קצוץ
  • תבלינים כגון פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. לאחר שהבצל המטוגן התקרר מערבבים היטב את כל החומרים
  2. מרססים תבנית עגולה 22 בספריי שמן
  3. אופים בחום בינוני עד שמשחים ואין מים בתחתית,(ייתכן ואפייה תארך כשעה)

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר