רולדת חצילים וגבינות - מתכון של חצי שירה

  • time 60 דקות
  • difficulty בינוני
  • serving 8 מנות
 
  • קלוריות
    32.6
  • חלבון
    1.9
  • פחמימות
    5.8
  • שומנים
    0.6
  • נתרן
    0.1

מצרכים

  • 3 חצילים בינוניים פרוסים לאורך בעובי 1 ס"מ וקלויים בתנור עם תרסיס שמן
  • חצי גביע גבינת ריקוטה 5% רגילה או פלפלים למי שאוהב
  • חצי קוביית גבינת פיראוס בולגרית 3% מפוררת
  • 3 פלפלים קלויים וקלופים (אפשר גם מצנצנת מוכנה)
  • עגבניה גדולה פרוסה לפרוסות דקות
  • שן שום כתושה
  • מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם
  • אורגנו יבש לקישוט

הוראות הכנה

  1. בתבנית אינגליש קייק מסדרים את החצילים האפויים לרוחב התבנית כך שתיווצר מעין "אמבטיה" למילוי. שומרים 4 פרוסות חציל בצד
  2. שכבה ראשונה: הגבינה הבולגרית המפוררת
  3. שכבה שניה: פלפלים קלויים
  4. שכבה שלישית: ריקוטה מעורבבת עם שן השום, מלח פלפל ופפריקה ומעל העגבניות הפרוסות
  5. מעל שמים את פרוסות החציל שנותר ומקררים שעה במקרר עם ניילון נצמד
  6. להגשה: מניחים צלחת מאורכת על התבנית והופכים את הרולדה. מקשטים במעט אורגנו יבש

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר