מרק כרישה וברוקולי - מתכון של חצי שירה

  • time 45 דקות
  • difficulty קל
  • serving 8 מנות
 
  • קלוריות
    35.7
  • חלבון
    1.9
  • פחמימות
    6
  • שומנים
    0.1
  • נתרן
    0

מצרכים

  • חצי סיר כרישה (ללא העלים) שטופה וחתוכה לטבעות
  • חצי סיר ברוקולי שוטף וחתוך לפרחים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. שמים את הכרישה והברוקולי בסיר רחב
  2. מוסיפים מעל מים רותחים ומבשלים עד שהכל רך
  3. טוחנים באמצע באמצעות מוט או בלנדר

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר