סלט טופו ופטריות קר - מתכון של חצי שירה

  • time 25 דקות
  • difficulty קל
  • serving מנה אחת
 
  • קלוריות
    63.4
  • חלבון
    6
  • פחמימות
    5.3
  • שומנים
    2.4
  • נתרן
    0

מצרכים

  • 1 בצל קצוץ דק
  • סלסלת פטריות שמפניון פרוסות ונקיות
  • חצי גוש טופו טבעי (מומלץ של חברת שיזן)
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח, פלפל ושום גבישי לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. על מחבת טפלון מטגנים עם תרסיס שמן קנולה את הבצל הקצוץ עם מעט מלח
  2. לאחר שמשחים הבצל מוסיפים את הטופו ולאחר 5 דקות מוסיפים את הפטריות,לערבב כל הזמן
  3. אחרי שהפטריות התבשלו, להוסיף את חופן הפטרוזיליה, מלח, פלפל ושום
  4. לאכול מהסלט כשהוא בטמפרטורת החדר
  5. אפשר להגיש על אורז בסמטי לארוחת צהריים

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר