-
קלוריות
80.8
-
חלבון
6.5
-
פחמימות
11.9
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0
- 7 תפוחי אדמה מבושלים
- מלח ופלפל
- חצי קילו בשר עוף טחון (עדיף) או בשר בקר טחון
- כורכום
- הוראות הכנה לפירה:מועכים 7 תפוחי אדמה גדולים מבושלים (אפשר לבשל במיקרו ללא קליפה או במים על הגז) מועכים היטב
- מערבבים עם מלח ופלפל
- הוראות הכנה למלית בשר עוף:במחבת גדולה מטגנים בספריי שמן בצל אחד גדול עד שמזהיב, מוסיפים את העוף הטחון, מעט כורכום, מלח פלפל ופפריקה
- כשהעוף מבושל לגמרי מורידים מהאש מקררים כמה דקות
- שמים בתבנית שכבת פירה עבה, שכבת עוף עבה ועוד שכבת פירה
- אופים בחום בינוני-גבוה עד שהפירה מלמעלה נהיה שחום