חזה עוף מוקפץ עם קישואים ופלפלים - מתכון של חצי שירה

  • time 45 דקות
  • difficulty קל
  • serving 2 מנות
 
  • קלוריות
    62.6
  • חלבון
    7.4
  • פחמימות
    6.5
  • שומנים
    0.2
  • נתרן
    0.1

מצרכים

  • 350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
  • בצל גדול פרוס לרצועות דקות
  • שם שום כתושה
  • 2 קישואים בינוניים פרוסים לאורך לרצועות
  • 2 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות דקות
  • מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. במחבת עמוקה מטגנים את הבצל עם תרסיס שמן עד שמשחים
  2. מוסיפים את הפלפלים הפרוסים + שן השום. מערבבים ומנמיכים את האש שלא ישרף
  3. כשהפלפלים מתרככים מוסיפי את יתרת המרכיבים ומבשלים על אש קטנה ללא מכסה עד שהעוף רך ומוכן

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר