ספגטי בולונז - מתכון של חצי שירה

  • time 75 דקות
  • difficulty קל
  • serving 8 מנות
 
  • קלוריות
    205.6
  • חלבון
    11
  • פחמימות
    24.4
  • שומנים
    7.2
  • נתרן
    0.1

מצרכים

  • 1 ק"ג בשר בקר טחון,1 קופסא של עגבניות מרוסקות
  • חצי קופסא של רסק עגבניות
  • 1-2 יח' בצל חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות בינוניות
  • 1-2 שיני שום
  • מלח, פלפל שחור ואורגנו לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עם ספריי שמן עד שמשחים
  2. מוציאים את הבצל החוצה ומכניסים את הבשר לסיר
  3. מבשלים את הבשר עד שמתפרק ותופס צבע שחום
  4. מוסיפים את הבצל ואת העגבניות המרוסקות
  5. מערבבים היטב ומוסיפים את השום ואת רסק העגבניות
  6. לאחר כחצי שעה מוסיפים את העגבניות
  7. את התבלינים יש להוסיף מפעם לפעם במהלך הבישול
  8. משאירים על אש קטנה ומערבבים מדי פעם עד שמתקבל רוטב שאינו נוזלי מדי
  9. במקביל - מחממים סיר עם מים רותחים
  10. מוסיפים לסיר חבילה של פסטה, יש להוסיף למי הפסטה הרבה מלח על מנת שהמליחות הטבעית של הפסטה תישמר
  11. כשהפסטה מוכנה אין לשטוף אותה במים, משום שהפסטה מאבדת את טעמה בגלל השטיפה

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר