ברוקולי מוקפץ בלי שמן - מתכון של חצי שירה

  • time 25 דקות
  • difficulty קל
  • serving 2 מנות
 
  • קלוריות
    35.3
  • חלבון
    2.7
  • פחמימות
    4.8
  • שומנים
    0
  • נתרן
    0.4

מצרכים

  • 1 ברוקולי שלם רחוץ וחתוך לפרחים
  • רבע כוס סויה
  • 3 שיני שום כתושות
  • צרור עירית או בצל ירוק קצוצים
  • מלח (רצוי גס) ופלפל

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת רחבה ומרססים מעט תרסיס שמן
  2. מוסיפים את הברוקולי ומשחימים מעט
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים ומקפיצים עד שהברוקולי נהיה רך אך עדיין קריספי

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר