קציצות דג (גפילטע פיש) לחג של חצי שירה

  • time 75 דקות
  • difficulty בינוני
  • serving 8 מנות
 
  • קלוריות
    107.1
  • חלבון
    13
  • פחמימות
    3.8
  • שומנים
    4.1
  • נתרן
    0

מצרכים

  • 2 ק"ג פילה קרפיון טחון טרי
  • 2 בצלים מגורדים דק
  • 1 ביצה
  • 1 בצל מטוגן בתרסיס שמן
  • מלח + פלפל לפי הטעם
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 4 גזרים פרוסים
  • 1 בצל נוסף חתוך לרבעים

הוראות הכנה

  1. הוראות הכנה לקציצות:מערבבים היטב בשר הקרפיון עם יתר החומרים עד שהכל נהיה עיסה אחידה
  2. יוצרים כדורים בינוניים בגודל אחיד וזורקים לתוך הרוטב
  3. לאחר הבישול מקררים במקרר ומגישים עם חזרת
  4. הוראות הכנה לרוטב:מרתיחים בסיר 6 כוסות מים
  5. מכניסים פנימה את הגזרים הפרוסים ואת רבעי הבצל
  6. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
  7. בינתיים מכינים את הקציצות
  8. כשהמים רותחים זורקים פנימה את הקציצות ומבשלים שעתיים וחצי על אש קטנה מאוד

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר